Franchise

Αγαπητοί Υποψήφιοι Franchise:

Καλώς ήλθατε και σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για μια ROSE KARRA Franchised Dance Studio.

Η επίσκεψη στη σελίδα του franchising ROSE KARRA μας τιμά ιδιαίτερα . Ελπίζουμε ότι θα σας βοηθήσει στο να αξιολογήσετε την ευκαιρία που σας προσφέρουμε και να απαντήσει ίσως σε κάποια ερωτήματα σας.

Η ιδρυτής της εταιρείας, ROSE KARRA ( Τριανταφυλλιά- Φιλιώ Καρατζά ), ξεκίνησε διδασκαλία του χορού το 1979 και άνοιξε την πρώτη σχολή , όπως είναι γνωστό , το 1983. Η Rose Karra ξεκίνησε επίσημα το franchising το 1986, καθιστώντας την μία από τις παλαιότερες εταιρείες franchise χορού στην Ελλάδα. Το πρώτο , στούντιο χορού άνοιξε στην Κυψέλη Αττικής. Σήμερα υπάρχουν 6 σχολές στην Αθήνα και 2 στην περιφέρεια. Η σκέψη να παραχωρήσουμε το όνομα των σχολών χορού Rose Karra δημιουργήθηκε από την ανάγκη προσφοράς καλύτερων υπηρεσιών προς τους πελάτες μας που πλέον έχουν << ξεπεράσει >> τα όρια της Αττικής .Θέλουμε να σας τονίσουμε ότι πιστεύουμε πολύ στη φιλοσοφία του Franchising.Για μας είναι σημαντικό η σχέση συνεργασίας μας να βασιστεί σε νοοτροπία ομαδικότητας ,καλής πίστης, αλληλοϋποστήριξης και σκληρής δουλειάς με στόχο την επιβίωση αλλά και την ανάπτυξη του δικτύου των σχολών χορού ROSE KARRA .Λέγοντας ανάπτυξη εννοούμε όλα όσα συνεπάγονται για όλους μας οικονομικά και προσωπικά. Βέβαια η δικαιόχρηση όπως αλλιώς λέγεται δεν αποτελεί <<πανάκεια >,όπως επίσης δεν είναι τζόγος ούτε ανταγωνισμός. Είναι ένα χρήσιμο εργαλείο που εάν εφαρμοστεί με σοβαρότητα ,στενή συνεργασία και επιχειρηματική αλληλεγγύη ,το όφελος και η επιτυχία είναι δεδομένα.

Η εταιρεία μας επικεντρώνεται κυρίως στην πρόσληψη, επιλογή, την κατάρτιση, την ανάπτυξη, τη συντήρηση και τη διατήρηση ειδικευμένου franchise. Μαζί με τη μοναδική σχέση που έχουμε με τους Franchisers μας , διατηρούμε την ηγετική παρουσία των σχολών χορού Rose Karra ,για πολλά χρόνια. Καθ ‘όλη τη διάρκεια της ιστορία των Σχολών χορού Rose Karra έχει αποδειχτεί ότι δεν έχουμε μόνο ήταν καινοτόμο franchising, αλλά και δικαιοδόχους που διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην επιτυχία του . Επομένως, είμαστε υποχρεωμένοι να αναζητήσουμε «μόνο »τα υψηλότερα προσόντα των ατόμων που θα ενταχθούν στην ομάδα ROSE KARRA . Χορός ,επιχειρηματικό υπόβαθρο, εμπειρία στην ποιότητα των υπηρεσιών, οικονομικά προσόντα και η ακεραιότητα είναι απαραίτητα προσόντα στις αξιολογήσεις μας για να γίνει κάποιος Rose Karra Franchise. Εάν είστε έτοιμοι για την επιτυχία με τα πιο αναγνωρισμένα και διάσημα στούντιο χορού στην Ελλάδα και έχετε τα προσόντα που απαιτούνται, τα Rose Karra Franchise Dance Studio , σας προσκαλούν να ενταχθείτε στην οργάνωση τους.

– Για να θεωρηθεί κάποιος Rose Karra franchise, θα πρέπει να έχει τα ακόλουθα απαραίτητα χαρακτηριστικά:

– Επιχειρηματικό πνεύμα και υψηλό κίνητρο.

– Δυνατότητα για να εκπαιδεύσει τους ανθρώπους σε επιχείρηση και χορό

– Ικανότητα να διαχειρίζεται τα οικονομικά.

– Προθυμία να αφιερώσει σημαντικό χρόνο και να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας ,με τις εργασίες ενός στούντιο χορού Franchise

– Και τέλος, να μπορεί να ανταποκριθεί στις οικονομικές μας απαιτήσεις.

Η επιχείρηση στούντιο χορού είναι μοναδική. Οι υποψήφιοι δικαιοδόχοι χωρίς υπόβαθρο χορού, πρέπει να γνωρίζουν ότι θα αποκτήσουν την εμπειρία χορού που απαιτείται για να επιτευχθεί franchise. Αυτό αποκτάται μέσω της διδασκαλίας σε ένα από τα Rose Karra Franchised Dance Studios το οποίο θα βοηθήσει για την ανάπτυξη της χορευτικής εμπειρία σας. Είναι, όμως, η οικονομική ευθύνη του δικαιοδόχου να γίνει και να παραμείνει καλός στο χορό.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ, να προωθήσετε ένα email που θα περιέχει τις σχετικές λεπτομέρειες που σας ενδιαφέρουν, συμπεριλαμβανομένων της περιοχής και την χρονική περίοδο που θέλετε να ξεκινήσετε. Επίσης, οποιεσδήποτε δημογραφικές πληροφορίες για την επιδιωκόμενη περιοχή. Θα θεωρηθεί προσόν εάν το κτήριο είναι ιδιόκτητο . Οι πληροφορίες αυτές, μαζί με ένα λεπτομερές βιογραφικό (με φωτογραφία ), οποιαδήποτε κατάρτιση και εμπειρία χορού καθώς και ένα ποινικό μητρώο ,θα πρέπει να αποσταλούν στη διεύθυνση rosekarra@gmail.com υπ όψη Κας Καρατζά φιλιώ.

Μετά τη λήψη των παραπάνω πληροφοριών, και εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις, θα καθοριστεί ραντεβού γνωριμίας .

Εκ μέρους των Rose Karra Dance Studios, σας ευχαριστούμε και πάλι για το ενδιαφέρον σας. Με εκτίμηση
Φιλιώ Καρατζά – Rose Karra
Πρόεδρος Rose Karra Franchisee Dance Studio