Διαγωνισμοί

Αν εσείς θέλετε να χορεύετε σε ένα υψηλό επίπεδο, να διαγωνίζεστε με άλλους χορευτές που διεκδικούν μετάλλια – βραβεία . Αν οι διαγωνισμοί χορού είναι αυτό που επιθυμείτε και σας κάνει χαρούμενους . Oι σχολές χορού Rose Karra μπορούν να σας προετοιμάσουν. Οι καθηγητές μας υπερηφανεύονται ότι είναι οι καλύτεροι στον κλάδο, και μόνον αυτοί ξέρουν και μπορούν να σας βοηθήσουν στην προσπάθειά σας ,να κατακτήσετε τους χορευτικούς στόχους που εσείς έχετε βάλει για τον χορό .

Οι σχολές χορού Rose Karra προσφέρουν μια ποικιλία προγραμμάτων με στόχο τις διακρίσεις. Τα περισσότερα μπορείτε να τα ζήσετε και απολαύσετε ως απλός χορευτής/τρια, Τα πιο προχωρημένα όμως και απαιτητικά είναι αυτά που θα σας οδηγήσουν στα υψηλά αποτελέσματα . Σε αυτά τα προγράμματα προσφέρουμε σε τακτική βάση, την επαφή με προπονητές – συμβούλους παγκόσμιας κλάσης για προσωπικά μαθήματα και σεμινάρια ομαδικά. Οι σχολές χορού Rose και το προσωπικό τουs σας βοηθούν και κάνουν το καλύτερο για εσάς..

Με βάση τις σχολές χορού Rose Karra οι μαθητές – σπουδαστές μας και το προσωπικό παρακολουθούν συστηματικά πολλές τοπικούς, κρατικούς, περιφερειακούς, εθνικούς και διεθνείς διαγωνισμούς χορού. Αυτό βοηθά στην προετοιμασία σας και την εκπαίδευση σας για κάθε διαγωνισμό που μπορεί να προκύψει. Μπορείτε να διαγωνίζεστε σε κάθε επίπεδο χορού, από αρχάριο ,μέσο ,προχωρημένο έως υψηλό. Οι σχολές χορού Rose Karra διοργανώνουν μικρούς τακτικούς διαγωνισμούς μέσα στον χρόνο , στους οποίους μπορείτε να δείξετε το ταλέντο σας στην τοπική κοινωνία ,διαγωνίζεστε με ζευγάρια η ομάδες συνομηλίκων σας και με αυτό τον τρόπο αποκτάτε τα προσόντα που πρέπει να έχουν οι αθλητές χορού.

Οι σχολές χορού Rose Karra είναι επίσημος διοργανωτής του ATHENS DANCE SPORT OPEN. O μεγαλύτερος και κατά τους χορευτές ο καλύτερος διαγωνισμός χορού στη Ελλάδα. Ένας διαγωνισμός που ανταποκρίνεται στις διεθνείς απαιτήσεις, με επίπεδο διοργάνωσης υψηλό. Φιλοξενεί πάντα μεγάλα ονόματα χορευτών και κριτών .
Το ATHENS DANCE SPORT OPEN είναι ένας διαγωνισμός που πρέπει να διαγωνιστεί ένας χορευτής/τρια γιατί θα νοιώσει άμεσα την διαφορά.

Πατήστε εδώ για να συμμετάσχετε στο Athens Dance Sport Open